Svigermors testokker
Oppskrift:
250 g smør
250 g sukker
4 egg
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
500 g mel
Fremgangsmåte:
Smør og sukker røres hvitt, blad i egg, bakepulver,vaniljesukker og mel.
Deigen skal avkjøles ei stund, den kan gjerne lages dagen før og oppbevares i kjøleskapet.
Del opp deigen i 6 boller og rull dem ut til remser. Tre remser på ett brett. Smøres med egg, strø over finhakket mandler og perlesukker.
- stekes midt i ovnen, 200 grader, til de er gyldne, ca 13 - 16 min
- ta brettet ut, skjær opp remsene, settes inn til tørking, ca 2-3 min på hver side
- avkjøles på rist
Lykke til :)
250 g smør
250 g sukker
4 egg
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
500 g mel
Fremgangsmåte:
Smør og sukker røres hvitt, blad i egg, bakepulver,vaniljesukker og mel.
Deigen skal avkjøles ei stund, den kan gjerne lages dagen før og oppbevares i kjøleskapet.
Del opp deigen i 6 boller og rull dem ut til remser. Tre remser på ett brett. Smøres med egg, strø over finhakket mandler og perlesukker.
- stekes midt i ovnen, 200 grader, til de er gyldne, ca 13 - 16 min
- ta brettet ut, skjær opp remsene, settes inn til tørking, ca 2-3 min på hver side
- avkjøles på rist
Lykke til :)
Kommentarer
Legg inn en kommentar