Dag 2 - Hjelle seter til Dovregubbens hall

Vår andre etappe av Pilegrimsleden gikk fra Hjelle seter til Dovregubbens hall, og fra dør til dør ble turen 23, 2 km, som var noe lengre enn våre tidligere beregninger. (Fant ut i etterkant at vi hadde gått sykkelveien for pilegrimer fra Hjelle seter til Fokstugu, som forklarer hvorfor turen ble lengre enn beregnet). Leden startet nedenfor Hjelle seter på en fin kjerrevei og fortsatte videre over på en gammel grusvei. Leden gikk ganske nære E6 frem til Fokstugu. Deretter gikk vi i jevn stigning til vi kom opp på snaufjellet hvor det flatet ut. Det var godt merket hele veien og fint å gå.

Vår andre etappe ble gjennomført på 7 timers rolig vandring omringet av vakkert fjellandskap, fauna, stillhet og ro. Det ble en lang dag i dag og vi kjente godt at vi bar på en 12 kg sekk :) Lykken var derfor stor da vi så Dovregubbens hall i det fjerne, og etter en slik dag smakte det ekstra godt med en god middag med saltkjøtt og kålstapp 😊

Glade, fornøyde og stolte damer tar en runde med strikking før vi tar kveld. Gleder oss til i morgen med ny vandring, så håper vi at vi ikke har bommet så alt for mye med lengden på turen. Ha en fin kveld :)











Kommentarer

  1. Så flott at du blogger om denne turen, Åse! På den måten får vi jo" være med"vi hjemme i sofaen også. :-D Nydelig bilder! Håper dere fortsatt får fine dager på vandringen. God tur! :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det og hyggelig at du følger oss. Vi har det kjempebra, anbefaler denne turen over fjellet 😊.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg