Dag 6 - Ry herberge til Skogheim herberge

Etter ei god natts søvn sto vi tidlig opp og vi fikk servert god frokost i det fri av et veldig hyggelig og hjelpsomt vertskap. Når vi startet dagens vandring skinte sola og det var t-skjorte vær. Det varte i 30 minutter, og da var det bare å ha på regnklær. Og siden da har det regnet. 

Rett etter regnet hadde begynt ringte vertinnen fra Ry herberge for å tipset oss om Skogheim herberge slik at vi kunne få en kortere tur. Vi tok imot tipset, og hun både bestilte plass til oss på Skogheim og avbestilte der vi hadde forhåndsbestilt. Vi hadde helt glemt matpakkene våre i dag og de kom hun kjørende med. Snakk om omsorg og service! Helt fantastisk. På dagens vandring var vi også så heldige at vi fant oss ei lita pilegrimsbu å søke ly i. Der fikk vi byttet til tørre og varme klær og fikset oss varm posesuppe. Den lunsjen smakte bra godt!:) 

I dag startet leden på en grusvei i noen kilometer hvor vi gikk forbi mange fine gårder og gårdstun, bl.a Jorlia gård med sine vakre kornåkre, og Meldal Bygdemuseum med vakker utsikt over dalen. Leden gikk mye på grusvei, noe asfalt og mye opp og ned skogsiden. Fra Meldal gikk leden fra museumet opp gjennom boligfelt før vi igjen gikk opp i åsen gjennom skogen. Så det har vært mye opp og ned i dag, men det var fint å gå og godt merket.  Dagens etappe var på 24 km og tok ca 7 timer, og selv om det begynner å komme noen gnagsår, må vi si at det går over all forventning! Dette er nok en etappe som anbefales.

Etter en dag med konstant regn var det utrolig godt å komme frem til Skogheim herberge. Så godt og varmt. De hadde også tørkerom, noe som virkelig trengtes i dag. Og en varm dusj var så herlig. 😊 Vi fikk servert god middag med dessert og kaffe, og de ordnet med dyner og puter til oss. Vertskapet er så utrolig hyggelige, vi er helt overveldet over servicen og omsorgen. Helt topp.

Det har vært en flott dag med masse positive opplevelser, både menneskelige og den flotte naturen. No blir det litt strikking før vi tar kvelden. Ny dag i morgen 😊.

 På grunn av mye regn ble det både litt lite og dårlige bilder i dag, men litt innblikk gir de.







Kommentarer

Populære innlegg