Dag 4 - Hageseter til Kongsvold

Vår fjerde etappe startet med godt mot og mye vilje. Leden startet like over Hageseter, og det var lett og fint å gå frem til Eysteinkirka. Derifra gikk leden bratt oppover til vi kom inn på den gamle Kongevegen. Det fortsatte med stigning frem til vi kom til punktet hvor det står 208 km til Nidaros. Deretter var det nedstigning helt ned til E6 for så å gå over i jevn stigning over fjellet mot Kongsvold helt til vi kom til siste stykket som gikk nedover. Da var det bra godt å oppdage at vi snart var fremme. Dagens vandring var på 22 km og tok 6,5 time. Det var fint å gå og godt merket i flott og vakker natur. Vi er heldige som får oppleve dette. Når vi kom til Kongsvold fikk vi utdelt et eget lite hus som het Fantestua. Så koselig. Og nå venter en tre retters middag i flotte omgivelser.

For oss ble dagen en skikkelig utfordring pga helseplagene med mye smerter fra ulike ledd. MEN vi gjennomførte, og gleden og mestringsfølelsen er stor. Vi er skikkelig stolt 😊.

Dette var siste etappe over fjellet i denne omgang 😊. Nå er det bare å hente frem vilje og motivasjon for morgendagen, og den har vi, i tillegg godt humør.  Dagens etappe anbefales selv om den ble litt strabasiøs for oss 😊
























Kommentarer

Populære innlegg