Dag 7 - Skogheim herberge til Svorkmo skytterhus


I dag våknet vi til full sol og fikk servert en god frokost. Vi hadde en fin start på dagen på en hyggelig overnattingsplass og vertskap som absolutt kan anbefales.

Dagens etappe startet med å gå et lite stykke på en sti som gikk over i en grusvei og deretter ned til fylkesvei. Leden var godt merket hele veien. En bratt og steinete nedstigning på traktorvei var dagens utfordring, men det gikk også bra. Nede på fylkesveien tok vi oss tid til formiddagskaffe og vaffel på en bensinstasjon langs veien. Litt urban må man jo være! :) Vi vandret videre over kommunegrensen inn til Orkdal og fikk en fin utsikt før vi senere passerte Løkken Verk, elva Svorka og malmplassen. Vi hadde en lett etappe i dag på 16,8 km og tok ca 4 timer med rolig vandring. Det passet oss fint.

Ved ankomst på Svorkmo skytterhus, som er dagens overnattingssted, fikk vi servert karbonade fra skytterlaget. De hadde arrangert et samlagsstevne i dag som nesten var ferdig før de ryddet plass til våre senger! :)  Litt senere på kvelden kom det en pilegrim fra Brasil som var veldig pratsom og blid, og jeg fikk til og med fotmassasje. På alle de plassene vi har overnattet får vi opplyst at det er sjelden de har nordmenn på besøk, de fleste er utenlandske.

Vi har hatt nok en fin dag med vandring og ser frem til morgendagen med nye opplevelser. og sikkert noen utfordringer :)













Kommentarer

Populære innlegg