Dag 3 - Dovregubbens Hall til Hageseter

Etter ei god natts søvn og en nydelig frokost var vi klare for en ny vandredag. Vertskapet på Dovregubbens hall var veldig serviceinnstilt og kunnskapsrik hvor vi fikk en fin og opplysende samtale om pilegrimsleden. I dag måtte vi over E6 for å komme inn på leden. Den fulgte en grusvei før den gikk over i en sti i litt tett kratt. Leden gikk videre langs vannkanten i litt bjørkeskog. Etter 90 min tok vi en liten pause for å bare nyte omgivelsene. For en fantastisk natur vi får oppleve på nært hold. 😍 Deretter ble det en liten stigning før det igjen flatet ut på snaufjellet. Så vakkert!

Det var fint og lett å gå i dag. Dagens vandring var en kort etappe på 11,4 km og tok bare 3, 5 time i rolig tempo. Vel fremme på Hageseter smakte det fortreffelig med rømmevafler. Deretter tok vi oss en liten spasertur på 3 km før en nydelig biffmiddag.

Vi kjenner på våre revmatikerkropper at vi har vandret i tre dager, så det er helt ok med "sprøytedag" i dag, dvs påfyll av medisiner. Vi har hatt nok en fantastisk dag og gleder oss til i morgen. Det er en fantastisk mestring, - og lykkefølelse at det har gått så fint og at vi har vært heldige med været. Dette anbefales virkelig. 😊














Kommentarer

  1. Fantastisk tur dere er på. Jeg er stolt at å ha deg som tanta mi💕Lykke til videre. Jeg heier på dere

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg